14:00

IF Brommapojkarna 21

Referat: Råsunda IS 3 - IF Brommapojkarna 21

Bortamatch mot Råsunda på Råstasjöns IP. Pga sjukdomar och hockeymatch så fick vi idag hjälp av William Andreasson från lag 2.

Vi är inte riktigt på tårna från start. Råsunda kommer direkt till avslut men båda skotten blockas av Einar Sundkvist med magen och han tappar luften. Bara sekunder senare gör de 1-0. Råsunda är fysiskt starka och 5 minuter senare gör de 2-0. I 7:e har Yusuf ett avslut som blockeras och minuten senare har William ett skott över. Matchen böljar lite och i mitten av halvleken får Adam i mål göra en räddning och tre minuter senare slår Yusuf en hörna i stolpen. I 17:e har Filip ett avslut utanför och minuten senare gör Adam en räddning som leder till en resultatlös hörna för Råsunda. I sista minuten slår William en frispark, men den går över. 2-0 i paus.
I början på andra har William ett avslut utanför innan Adam några minuter senare gör en friläges räddning. Tyvärr får vi kapitulera i 8:e minuten när Råsunda gör 3-0. Två minuter senare får vi en frispark till vänster utanför straffområdet. Viktor slår den men den går stolpe ut. Sedan har Råsunda en bra period. I 11:e gör Adam en ny räddning innan Råsunda lyckas göra 4-0 minuten senare. I 15:e räddar Adam igen och minuten senare räddar han igen som leder till en hörna. Strax därefter gör Råsunda 5-0. Med två minuter kvar får vi vår stora chans. En kontring där Malcolm kommer in i straffområdet leder till en hands och han tar själv hand om straffen. Med bra tryck tryck slår han den i ribban. Vi får nu upp ångan lite och Filip har ett avslut som räddas vid stolproten och därefter har William ett avslut som räddas till hörna. I sista minuten gör Adam en sista räddning, denna gången i form av en utboxning. Matchen slutar 5-0 till Råsunda.

Idag mötte vi ett lag som var bättre än oss och vi sprang inte lika mycket som vi brukar göra och i kombination med att vi vände ryggen till lite för ofta så blev det en stor förlust. Bortsett från Adam i mål så kom ingen riktigt upp i samma nivå som vanligt. Vi får ta lärdom av detta och ta nya friska tag nästa helg.